Jesse james antisemit eller skämtare

Avgör själva. Tycker det är svårt att avgöra om något är på skämt eller om de är främlingsfientliga. Hat mot folkgrupp heter brottet men de menar väl egentligen 'hat mot judar' för de som heilade var ju judefientliga och ville ha ett juderent tyskland. Alltså seriöst, hur dumma får människor vara som kommer på en idé om att det bara ska finnas "en ras", de är fan dumma i huvudet for real. Med tanke på att människan kommer från aporna, de kommer från något annat djur så tillhör vi väl alla bakterien eller den allra första levande organismen. Med nazisternas sätt att se på raser får de utrota sig själva med. Och när judarna var utrotade så skulle de minst produktiva och friska av arierna bort. Nu vet jag inte vilka deras kritierier på en A-människa var men det var nog en som var vältränad som kunde försvara landet, var blond, hade blåa ögon osv. Vad händer med en som har allt det där men blir psykiskt sjuk, får en psykos eller när han blir lite mindre vältränad 5 år senare? Om han bryter benet eller får en sjukdom så han blir handikappad och får sitta i rullstol, förpassas han från A-människorna till B-männisorna då?

Och de som är vältränade, har blåa ögon och är arier som fortfarande får bestämma, vad tänker de om att behandla en tidigare A-människa illa? Han har varit i deras situation där de är nu så vad säger att de inte hamnar i hans situation och så ska någon annan bestämma att de inte längre tillhör samhället.

Tur att inte nazistiska arier bestämmer i världen det räcker med alla galna amerikaner som tror att världen består av amerikanska kändisar i Hollywood.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0