Glad Påsk!


.

.

Glad Påsk LF Basket!

Eftersom den andra bloggen återigen kinkar så skriver jag här i stället. I går såg jag LF Basket förlora mot Norrköping och de var aldrig nära att vinna, Norrköping kändes stabila och säkra i sitt skytte. Andrew Mitchell och Mikael Lindqvist heta i skyttet utifrån och Joachim Kjellbom och Anton Sax duktiga under korgarna. I LF sköt Memba bra och John Rosendahl kämpade lite extra i slutet men annars såg jag inte mycket av honom. Håkan Larsson skadad och kunde inte spela lika mkt och bra som under tidigare år då det varit Håkan-John-Jim som klivit fram i slutet av jämna matcher med sin rutin från sådana jämna matcher och vet hur man vinner dem.

Roligare att se var Lulespexet i Kulturhuset, hann se en dryg timme av det och de är duktiga, måste ha tagit tid att träna in all dans och repliker och så ska de ju hinna plugga dessutom!



Glad påsk LF Basket

en sång för alla dom...


Jobbjägaren och Semesterduell

Skulle ju läsa sociologi HELA kvällen men det har jag alltså inte gjort. Jag har sett på tvprogram i stället för att läsa. Det ena hette Jobbjägaren och det kan ni se här:
http://www.kanal5play.se/program/play/jobbjagaren-s01e04


och det andra hette Semesterduellen  och handlade om att bl a Vanita och hennes kompis Anna-Karin åkte på semester först till Dubai och sedan till en stuga högt uppe i norr. Det är ju tv och Vanita vill bli skådespelare så jag tror nog hon och hennes kompis överdrev hur illa de tyckte om att vara i stugan i ödemarken. Jag hade trivts utmärkt i både Dubai och i ödestugan, det är ju olika charm med båda ställena. Hellre bor jag i en stuga med lugn och ro än ser vart Angelina Jolie och hennes pojkvän bor och går i affärer med skor och väskor där jag ändå inte har tänkt köpa något, det är verkligen waste of time (och pengar om man inte bara fönstershoppar).
http://www.tv3play.se/play/244509



Första inlägget...

... i min backupblogg. Min ordinarie blogg på inte.nu ligger nere sedan några dagar så får blogga här så länge.
Känns konstigt att skriva här och får jobba på en snyggare design någon dag när tiden tillåter. Det gör den inte i dag för det ska grindas sociologi hela dagen lång. Det är värsta fina vädret ute så jag ska gå ut med min bok nu och njuta av solen tills den antingen går i moln/försvinner bakom husen eller någon kommer och stör mig.

Välkommen hit till backup.se iaf ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0